Смртоносниот кинески вирус може да потекнал од лилјаци

Loading...

Нови информации говорат дека смртоносниот вирус потекнал или од лилјаци или од змии, кои се секогаш на репертоарот на исхарана на кинезите. Истражувањата покажуваат дека лилјаците имаат на себе и по 60 опасни вируси истовремено. 
Во кина лилјакот се смета за деликатес…

loading...