СНЕГОТ НИКАКО ДА ПРЕСТАНЕ ДА ВРНЕ: Зимската идила веќе пристигна на овие места во Македонија

Loading...

Вчера снег врне речиси на сите повисоки места во земјава.
Откако попладнево забеле македонскиот град Крушево, а снегот направи и проблеми на планинските премини Ѓавато и Плетвар, вечерва непрестанато врне снег и во најпознатите ски- центри во земјава.


Маврово вечерва речиси е бело, додека снег без престан врне на Попова Шапка.


Снежна идила веќе има во ски центарот Нижеполе во Стрежево, Битолско.

loading...
Loading...