Снег на Стража, сообраќајот се одвива отежнато

Вечерва падна снег на Стража, граѓани веќе постираат фотографии на Фејсбук, со цел да ги предупредат граѓаните кои патуваат. Сообраќајот се одвива отежнато. Иако имаше најави, снегот сигурно и овој пат ги изненди „Македонија пат“.