Совети за Велигден – Вака нема да имате нервози и мака

Loading...

Постојат неколку важни чекори и совети за Велигден.
Најдобро е да земете бели јајца, кои подобро фаќаат боја, која на нив е поинтензивна.
Секое јајца различно реагира на боја, па ако некое не излезе со боја каква што сакате, не се разочарувајте.
Ставајте оцет кога ги варите за да не пукаат.

loading...