Совршена- Скарлет Јохансон гола и без маани во нова реклама

Loading...

Скарлет Јохансон уште еднаш е избрана за заштитно лице(и тело) на декоративната козметика Долче и Габана.
Заради оваа причина убавата глумица снимила промотивен спот во кој се појавува гола покрај скулптура на жена, покажувајќи дека нејзиното тело воопшто не заостанува зад совршениот кип. Секако во тоа и помага течната пудра на споменатиот италијански бренд, но тоа не го занемарува фактот дека нејзиното тело изгледа одлично и покрај фактот дека се гледа само „во делови“.
Скарлет Јохансон уште еднаш е избрана за заштитно лице(и тело) на декоративната козметика Долче и Габана.

loading...