„Солзи сами капат“: Весна Петрушевска се збогува со синот, тој се сели од државата

Loading...

Синот на Весна Петрушевска 17-годишниот Кирил Тренкоски ќе се сели во САД кај неговиот татко Јанко Тренкоски.
Таму ќе продолжи со последната година од средното образование и ќе се запише на колеџ.
Весна објави емотивно видео со фотографии од летувањето со синот и ќерката Мина и во описот напиша:


„Некој брои гласови,некој денови…родителот треба да е лакот,а стрелата вашето дете.Се е возбудливо и точно кога ќе прочиташ кај Џибран, ама е зафркнато кога треба да го оптегнеш лакот и да летне стрелата. Солзи капат сами… Гаќи и патики му купив дека немало таму. Под стрес може и семки ќе му спакувам…“

loading...