Сообраќајот на регионалниот пат Тетово – Скопје е во прекин

Loading...

АМСМ испрати соопштение до возачите кои планираат да се движат на релација Тетово-Скопје.
“Од 08:45 ч. сообраќајот на регионалниот пат Тетово – Скопје е во прекин и истиот се пренасочува по стариот пат кај клучка Групчин, поради активности на Карпалак“, соопшти АМСМ.
Со положување цвеќе во месноста Карпалак, каде во 2001 година во заседа загинаа десет воени резервисти од Прилеп, денес ќе бидат одбележани 18 години од трагичниот настан.

loading...