Сопственикот на вила во Дојран: ЗА децата на бранителите и на уставобранителите сместувањето е БЕСПЛАТНО!!!

Loading...

Чин кој е за пофалба. Чин кој нема да ве остави рамнодушни. Сопственикот на вилата во Стар Дојран, Лука Александров направи нешто непознато досега за македонската јавност. Секоја чест и симнуваме капа.

loading...