Сопственичката на најдобар задник МИС БУМ БУМ! со ново видео!

Сопственичката на најдобар задник Сузи Кортез, поранешна Мис Бум Бум и страсна навивачка на Барселона, која ја наречуваат жена со најдобар задник во Бразил, на својот профил на Инстаграм, се пофали со неколку насловни страници и видео на кои беа позира гола. Оваа девојка секогаш знае да се пофали на социјалните мрежи со своето прекрасно разголено тело, со што сака да привлече што поголемо внимание,И ние понекогаш навиваме за Барселона ?

Loading...