Сораја спиеше со Жарко

Loading...

За старлетата беше многу попримамливо да спие до близнакот, одолку да го дели креветот со поранешната цимерка, Маја Николиќ.
Старлетата одлучи тоа да биде Жарко, на што тој со задоволство прифати.
“Јас ќе спијам со тебе”, му рече таа на Жарко, кој, иако изненаден, без прашања прифати.
Сораја утрово на Големиот брат во исповедалницата му објасни зошто таа го одбра Жарко.
“Сакам во вечерните часови да „шушкам“ со некого во кревет”, рече таа.За старлетата беше многу попримамливо да спие до близнакот, одолку да го дели креветот со поранешната цимерка, Маја Ни

loading...