Состанок за спроведувањето на Законот за јазиците

Loading...

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, ќе одржи работен состанок со претставниците на Меѓуресорската работна група за спроведување на Законот за употреба на јазиците.
Османи ќе се сретне и со Директорот на Агенцијата за спроведување на Законот за употреба на јазиците.

loading...