Состојба во КОРОНА ВИРУСОТ во државава (23 март 2020) (графикон)

Состојба во КОРОНА ВИРУСОТ во државава (23 март 2020). Денеска се зголеми бројот за нови дваесетина случаи на заразени. Имаме и уште еден смртен случај, вкупно 2.  На графиконот може … Продолжи со читање Состојба во КОРОНА ВИРУСОТ во државава (23 март 2020) (графикон)