Софија Вергара ги покажа мајката и сестрата- не се знае која од која е поубава

Loading...

Позната како една од најубавите жени во светот, Софија Вергара на фотографии на Инстаграм ги покажа мајката и сестрата.
Да не може човек да се одлучи која е поубава.

loading...