Софија Вергара има проблем поради големите гради

Loading...

Позната по нејзините облини, особено градите Софија вели дека не и е лесно. Покрај фустан со отворен грб, таа не може да носи ни нешто што и одговара, бидејќи јавноста често ја осудува.
“Научив некои работи што не се добри поради моите гради. Списанија велат” Повторно облечена во фустан со ист крој. “Јас одговорам:” Да, па што? “. Моите гради се вистински и се одлични. Не можам да носам фустан што го открива грбот бидејќи ќе нема што да ги држи моите гради “, вели Софија, во интервјуто за магазинот” Космополитен “-” често слушам дека велат “што ли мислела кога се појавила со свенати гради”
Инаку, актерката неодамна призна дека сакала да ги намали градите, бидејќи јавноста знае да биде премногу критична.
“Размислував за тоа и ја прашав мајка ми за мислење. Таа ми рече: “Бог ќе те казни! Знаеш ли колку жени се изложени на ризик со цел да имаат такви гради? “И тогаш се откажав. Јас не сакам Бог да ме казни “, рече таа.
 Позната по нејзините облини, особено градите Софија вели дека не и е лесно. Покрај фустан со отворен грб, таа не може

loading...