Софија Вергара топлес! Тоа сакате да го видите

Loading...

Софија Вергара топлес! Тоа сакате да го видите

Иако има половина век во „газот“ таа е една од најпосакуваните жени на планетата. И покажува дека може да се пркоси на времето. Објави фотка топлес, и тоа од пред 30 години.

Сега се поставува прашање, кога била подобра, тогаш или сега? М?

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...