Софија Куновска: Мислам дека имам хит кандидатка за претседател

Loading...

Ем жена, ем по мерак на Шекеринска и Заев, ем консензуална и за СДСМ и за ВМРО-ДПМНЕ и за ДУИ за сите партии. Не консензуална, ултраконсезуална.
Нема некој да не бил за и со неа.
Жената на која никој не и кажал НЕ.
Дами и господа,
Лилееее Поповскаааа!

loading...