Со ваква драконска казна само продолжува да се крши кичмата на опозициските пратеници!

Loading...

Јанкулоска осудена на 6 години затвор за набавка на мерцедес во државна сопственост, кој З.З. си го вози и за лични потреби! Ваква драконска казна е само уште еден од џокерите за притисок и кршење кичма на опозициските пратеници!
Нема правда, нема мир!, стои во Фејсбук – статусот на универзитетската професорка Билјана Ванковска.

loading...