Со „Волво“ влета во река во Штип

Loading...

Возач со автомобил од марката „Волво“ влетал во реката Отиња во Штип.
Според дел од коментарите, возачот бил повозрасен човек, а немилиот настан се случил кога му заглавила гаста од автомобилот. Други пак велат дека на возачот му се слошило.

loading...