Со експлозив разнесен банкомат во Бутел

Во Бутел утрово со експлозив бил разнесен банкомат на NLB.

Инцидентот се случил кај „Алпи“ на улица „Христијан Тодоровски-Карпош“. Во моментов полицијата е на терен и се врши увид на местото на настанот.

Пронајдете не на следниве мрежи: