Со кого беше на одмор премиерот Заев?

На премиерот Зоран Заев му заврши неколкудневниот одмор, денес се врати на своето работно место во Владата и откри дека на одмор не бил со сопругата туку со другарите.
– Овој одмор ми беше испланиран претходно, потребен ми беше зошто јас сум како и сите граѓани. Бев приватно надвор од државата со моите другари каде имав доволно време да размислувам за тоа што следува, изјави премиерот.

Loading...