„Со неговата смрт замина и дел од мене“: Сека Алексиќ проговори за најголемата загуба во животот

Loading...

Пејачката Сека Алексиќ ја отвори душата за нејзиниот татко Милорад, кој почина пред четири години.
Многу ми недостига татко ми, многу често се сеќавам на него. Кога човек ќе го изгуби својот родител, еден дел од него дефинитивно заминува, и тој не се враќа, рече пејачката и низ солзи продолжи:
Татко ми го виде Jaков кога се роди. Тоа е некој момент на кој се сеќавам. Жал ми е што не го виде Јован, но бидејќи го виде Јаков, многу сум среќна. После тоа, тој почина буквално по 3-4 недели.

loading...