Со некој живееш, а со некој оживуваш..

Loading...

Ако во животот не сте умреле неколку пати тогаш не сте ни живееле.
Од болка, од љубов, од тага, од неправда, од премногу ништо и премалку од сешто.
Ако не сте умирале тогаш знајте дека не сте живеле, само сте постоеле.
Како што нема дишење без издишување, така нема вистински живот без ‘умирање’.

loading...
Loading...