Со ова во Квебек возилата се принудени да запрат, а пешаците проаѓаат без страв

Loading...

Во Квебек возилата не застанувале на пешачки премин, па затоа било измислено нешто многу практично, што ќе ги принуди да застанат. Пешаците поминуваат без страв дека можат да бидат згазени од несовесни возачи.
„Ова е заштита за пешаците, благодарам што застанавте“ пишува на заштитата.

loading...
Loading...