Со пеењето ја освои публиката, а со изгледот ја освои Карлеуша која го нарече “секси“: Мартинијан оди понатаму!

Loading...

Мартинијан Кириловски помина понатаму, во следниот круг на „Ѕвездите на Гранд“.
Тој ги испеа песните „Цесарица“ од Оливер Драгојевиќ и „Волим осмех твој“ од Тоше Проески.
За пеењето доби комплименти и 4 гласа, а од баражот помина понатаму.

Негов противник во дуелот беше Марта Јовичиќ.

loading...