Со првата табла со Република Северна Македонија исплива револтот на граѓаните

Loading...

Со самото започнување на поставувањето на новите табли со новото име на нашата држава, на површина исплива и револтот на граѓаните. Имено, првите поставени табли на кои пишуваше Република Северна Македонија веќе се демолирани, односно со црн спреј е исчкртано “Северна“ и напишано “Никогаш Северна“! Коментирите на граѓаните се дека не ја одобруваат промената на името, и со секоја поставена табла каде што пишува Република Северна Македонија револтот се повеќе ќе расте.

loading...