Со секоја цигара труеме дел од своето тело: Пушачите мора да го јадат ова за прочистување

Loading...

Сите знаеме колку цигарите се штетна навика, но тешко се искоренува.
Ако и вие сте пушач, тогаш треба да се погрижите да консумирате намирници кои го чистат телото од отровите кои се таложат секојдневно низ годините, со секоја запалена цигара.
Јадете често спанаќ, бидејќи тој е полн со фолна киселина која е многу корисна и здрава, важна за развојот и прочистување од никотин и отрови.

 

loading...