Спасете се од мравките на топлото време – бегаат од една намирница која сите ја фрламе

Loading...

Ако со летото и топлото време ви дојдоа и мравки дома, има начин како да се спасите.
Ставете талог од кафе дома.


Се става на местата каде излегуваат и тие бегаат од силниот мирис.
Ова помага и за други инсекти.

loading...