Спаси голем питон и го стави околу вратот, но следело пекол

Loading...

Еден шумар од Индија имаше блиска средба со смртта откако питон се обиде да го задави, а истиот питон претходно беше спасен од него.
Шумарот го спасил питонот па веднаш потоа сакал да се фотографира со него и го качил на вратот, но потоа следувало шок за сите.
На морничавата видео снимка се гледа како питонот се обидува да го стисне и удави човекот, а тој панично се обидува да се спаси.
За среќа човекот беше спасен на време, а питонот вратен назад во шумата во западниот дел на Индија, погледнете.

loading...