Според Јутјуб најслушана песна во Македонија во моментов е „Јовка Кумановка“ на “Некст Тајм“ (ВИДЕО)

Loading...

За само два дена спотот го погледнале скоро 140.000 пати и со тоа Јутјуб го става во категоријата „Трендинг 1“ во нашата земја.
Ваквиот податок воопшто не изненадува. И на претходните нивни преработки на стари македонски песни бројките на Јутјуб беа фасцинантни.
Инаку новата песна на Некст Тајм беше финансиски поддржана од Општина Куманово по повод 500 години од постоење на градот.

loading...