Среда е следниот неработен ден

Loading...

Среда, 23 мај 2018 година, Националниот ден на Власите, е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.
Истовремено, Министерството им го честита Националниот ден на Власите на граѓаните припадници на влашката заедница.

loading...