Средбата на Барби и Кен заврши неславно

Loading...

Парот кој минатата година го привлече вниманието на медиумите , поради нивниот неприроден изглед  и сличен на Барби и Кен, конечно лично се запознаа, но средбата не помина по планот. Поточно Валерија Лукијанова и Џастин Џедилика гостувале на емисијата „Inside Edition“, но и покрај сите сличности , не успеале да се согласат.
Меѓу нив дури постои и  силна омраза. По изјавата на Џастин дека, Валерија личи на трансвестит, таа му врати дека претерал со операциите на усните.
Оние кои присуствувале велат дека на  снимањето тврдат дека тие не можат да се поднесат, што се гледа и на нивните заеднички фотографии. Па така иако во приказните тие се во љубовна врска во реалниот живот ќе мора да бидат разделени.
Украинката Валерија Луканова е позната по неверојатно минијатурниот струк, крупни очи и големи гради, и неодамна беше обвинета дека лажно се претставува, односно дека ги фотомонтира своите фотографии, се со цел привлекување на поголемо внимание. Додека пак, човечкиот Кен, својата цел ја постигнал со 90 пластични операции на своето лице за кој има потрешено повеке 100 000 долари.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Парот кој минатата година го привлече вниманието на медиумите , поради нивниот неприроден изглед  и сличен на Барби и Кен, конечно лично

loading...
Loading...