Средба на Северина Којиќ и Милан Поповиќ надвор од судницата

Loading...

Вчера почна новата школска година, а меѓу возбудените првачиња годинава во училиштните клупи се најде и Александар (6), син на пејачката Северина Којиќ (46) и бизнисменот Милан Поповиќ (51).
За разлика од преостанатите родители, пејачката се појави со комплетниот ПР-тим, а сопругот Игор Којиќ (31) буквално не ја испушташе од прегратка.


Малку пред нив, во училиштето се појави таткото на Александар, кој неколку минути разговараше со учителката, а подоцна детално го разгледа училишниот двор.

loading...