Среде бел ден ограбена Тутунска банка во Чаир (ВИДЕО)

 

Пред малку се случил грабеж во експозитура на НЛБ Банка во Чаир. Во моментов во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир се наоѓа полиција која го испитува грабежот на банката кој се случил пред неколку минути, пренесе ТВ“21“. Се очекуваат детали за начинот на кој е извршен грабежот и сумата која е земена.

 

 

Loading...