„Среќно момци, МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА“ – порака од Борко Ристовски

Loading...

Борко Ристовски не е во националниот тим на Светското првенство 2021 во Египет.
Но, тој испрати поддршка за своите колеги од репрезентацијата пред денешниот прв натпревар со Шведска.
„Среќно момци, Македонија вечна“!

loading...