Срна живее како домашно милениче во Кичево

Loading...

Во село Белица – Кичевско на нивната официјална страница споделија видео каде млада срна слободно оди и јаде во домот на едни домаќини и семејство.
Вистинска реткост е да се погледне ваква работа говори еден од мештаните, бидејќи овие животинчиња се нежни и мили и треба долго време да стекнат ваква навика.
Интересното видео можете да го погледнете во проодлжение:

loading...