Српските коментатори добија ајвар, очекуваат стан и државјанство

Loading...

Српските коментатори добија ајвар, очекуваат стан и државјанство.
Еден од двата српски коментатори кој се прослави по коментирањето на шампионот Вардар, Сретен Рашковиќ денеска сподели интересна фотографија од Охрид.
Имено тој добил тегла ајвар на подарок, а очекуваат заедно со Стеван Стевановиќ да добијат стан и државјнаство.

loading...
Loading...