Српски оклопни возила од Краљево тргнаа на Косово

Loading...

Воени возила, со опрема и војска, од касарната во Краљево се упатија кон Рашка. Од касарната на Армијата на Србија во Краљево, нешто пред 14 часот, почна да излегува колона од воени возила, полни со луѓе и опрема, објави Танјуг.
Како што извести Танјуг непосредно пред тргнување на колоната во касарната стигнал министерот за одбрана, Александар Вулин.

 

 

 

loading...