Ставете презреана банана во кеса со ориз, резултатот ќе ве изненади

Loading...

Aко сте меѓу оние што не сакаат презрела банана, тогаш искористете ја оваа финта за враќање на брвобитната жолта боја кај овошјето.
Едноставно:
Во кеса со затварач ставете ја бананата и врз неа истурете ориз, доволно за да биде прекриена
Затворете ја кесата и оставете ја на суво место најмалку еден час
Изадете ја бананата и дувајте ја со фен за коса на најниска температура
Во видеото погледнете го резултатот:

loading...