Ставила крем за самопотемнување: Сега има зелена кожа

Вљубеничка во производи за самопотемнување, веќе неколку пати доживеала катастрофа, но никогаш ваква поради која станала хит на социјалните мрежи.
Дени Брус купила спреј со најтемна нијанса и го нанела по целото тело.
Наскоро почнала да забележува дека нешто чудно се случува, односно дека нејзината кожа од темна станува зелена.


Се фотографирала и ги објавила сликите на социјалните мрежи со предупредување до останатите да не го купуваат тој производ, а на Фејсбук објавила дека се обратила до произведувачот, но не добила никаков одговор.
Светските медиуми пишуваат за оваа девојка и ја споредуваат со Шрек.

Loading...