Ставиле долги нокти, па почнаа проблемите: Најголемите маки на девојките

Loading...

Јадењето може да биде вистински предизвик, а уште поголем куцањето на телефон или тастатура.
Ставањето контактни леќи е речиси невозможно, а шминкањето не може да заврши без тон пудра под ноктите.
Со какви маки се соочуваат девојките кои одбиваат да ги скратат долгите нокти?

loading...