Ставил кругови домат во саксија со земја, после две недели се случило нешто неверојатно

Loading...

Ретко кој не сака салата од домати за време на врелите месеци, а на еден Јутјуб канал може да се пронајде рецепт за чување на домати о домашна атмосфера и тоа без набавка на семки. Доволно е да „жртвувате еден домат“.
Освен домат, потребни ви се саксија и земја. Доматот треба да го исечете на кругови и да го оставите во земја, а за две недели тој ќе никне од земја. Детални упатства погледнете на видеото:

loading...