Сталоне денес има 73 години, но уште е згоден и има мускули

Loading...

Силвестер Сталоне е еден од најпопуларните актери, познат по улогите во филмовите „Роки“ и „Рамбо“.
Денес тој има 73 години и се уште изгледа фантастично.


Дека е во добра форма сведочат и фотографиите од еден бутик во Њујорк.
Тој и денес важи за заводник како што бил и порано, на него се уште се оцртуваат муслули иако веќе одамна стапна во осмата деценија.

loading...