Станарите во куќата на „Големиот брат“ со нов предизвик – Брилијантин

Пред станарите е нов предизвик во неделната задача – “Брилијантин”. Овој пат, тие ќе имаат полни раце работа, а малку време за одмор и “озборувања”, со оглед на тоа дека ги чекаат два предизвици за проектот – театар и телевизија, односно мјузиклот “Брилијантин” и шпанската серија за чие сценарио е задолжена Маја Волк.
“Големиот брат” ги повика Сораја и Жарко со цел да им ја соопшти задачата.
“Брилијантин-тоа е она за коса?” Праша Жарко.
 Станарите имаат задача да режираат, глумат, пеат, и да осмислат кореографија за мјузиклот. На крајот на неделата, закажана е премиера, додека директорот на аудиција ќе одлучи кој ќе биде во улога на Сенди, а кој на заводникот Дени. “Големиот брат” е во улога на директор на театарот и соработува со режисерот, кој станарите наскоро ќе го изберат.
Maja Волк сугерира Сораја и Жељко да ги добијат главните улоги. Што мислите, како ќе ги поделат улогите?Пред станарите е нов предизвик во неделната задача – “Брилијантин”. Овој пат, тие ќе имаат полни раце работа, а малку

Пронајдете не на следниве мрежи: