Станија: Интелигенцијата е моето второ име

Loading...

Популарната старлета Станија Добројевиќ заедно со екипата од емисијата „Glamur“ отишла во теретана каде откри дека е заљубена и дека себеси се смета за многу интелигентна личност.

„Среќно сум заљубена, не смеам да откријам кој ми е момче но, од Србија е. Реков , секогаш Србин“, вели Станија и уште додава дека со своето ново момче неодамна била на романтичен викенд.

Старлетата вели дека некое време ја немало во медиумите затоа што ги спремала испитите и дека себеси се смета за многу интелигентна.
„ Мене ми е интелигенцијата второто презиме, така да себеси се сметам за се само глупава не“, вели Станија. Популарната старлета Станија Добројевиќ заедно со екипата од емисијата „Glamur“ отишла во теретана каде от

loading...