Станија: Нема да имам секс со Екрем на Фарма!

Loading...

Станија Добројевиќ ќе биде една од ѕвездите на реалното шоу „Фарма“ кое ќе започне утре, вели дека не би сакала Екрем да се заљуби во неа, како и дека не и паѓа на памет секс со него нити со било кое друго машко во шоуто.

„Никогаш не сум ја гледала „Фарма“ , а ни едно реално шоу, па дури ни „Преживеан“. Слушнав за него и неговата песна „Куча посо“. Ќе ми биде многу непријатно ако се сретнам во таква ситуација со него. Ќе се поставам со него како пријател, ќе го ценам , но некоја граница и дистанца мораат да се почитуваат. Мене секој добар човек ми е драг, па се надевам и Екрем Јевриќ “, изјави Станија додавајќи дека нема шанси да спие со некој за време на шоуто без разлика колку таа личност и се допаѓа.

„Сексот во шоуто не доаѓа во обзир! Не знам зошто сите креваат врева околу тоа, мислам дека луѓето најмалку сакаат да видат секс на „Фарма“. Исправете ме ако грешам! Бев учесник во најекстремното реално шоу „Преживеан“, медиумите збореа за тоа дека имаше секс, но верувајте дека немаше. Во такви услови на никој не му доаѓа на памет тоа“, заклучува старлетата.Станија Добројевиќ ќе биде една од ѕвездите на реалното шоу „Фарма“ кое ќе започне утре, вели дека не би с

loading...