Старлетата Нена Мачка остана без „Фејсбук“ , после вчерашната изјава

Loading...

Како што вчера објавивме, македонската старлета Нена Мачка на нејзиниот Фејсбук профил објави дека не сака да се дружи со мажи кои не се билдери. Напиша: „Нека се погледнат во огледало пред да ми испратат барање за пријателство“.
Неколку часови по нејзината објава, профилот на Нена Мачка  беше хакнат од личност кој на нејзиниот сопствен ѕид напиша дека таа не е убава. Хакерот, саркастично и кажал дека „убавицата“ не мора да биде дел од социјалната мрежа и смета дека сега можеби повеќе ќе се заинтересирала за него. 
Оваа постапка на хакерот беше поздравена од сите корисници на Фејсбук.
Како што вчера објавивме, македонската старлета Нена Мачка на нејзиниот Фејсбук профил објави дека не сака д

loading...