Стенд ап шоу на Сашко Коцев во „Џубокс“

Loading...

Во среда вечер во кабаре клубот „Џубокс“ присутните ќе уживаат во stand up шоуто на Сашко Коцев.Влезниците чинат 250 денари, а место може да се резервира на 075/522-799.По смеењето со неповторливиот Сашко, публиката ќе се забавува со одличните „Eye Cue.Во среда вечер во кабаре клубот „Џубокс“ присутните ќе уживаат во stand up шоуто на Сашко Коцев.

loading...