Сте се запрашале ли колкави се актерските плати на главните ликови од серијата The Big Bang Theory ?

Loading...

За првите три сезони, Galecki, Parsons и Cuoco, трите главни ѕвезди од шоуто, добија најмногу, 60.000 $ по епизода. На овие ликови платата им се зголеми до 200.000 $ по епизода за четвртата сезона. Според нивните договори, нивните плати по епизода ќе се зголемуваат за  дополнителни 50.000 $ во секоја од следните три сезони, кулминирајќи на 350.000 $ по епизода во седмата сезона.За првите три сезони, Galecki, Parsons и Cuoco, трите главни ѕвезди од шоуто, добија најмногу, 60.000 $ по епизода. На

loading...