Сте ја виделе во разни изданија, но во вакво не сте: Вака изгледа Тијана Дапчевиќ со црна коса

Loading...

Tијана Дапчевиќ имавме прилика да ја видиме во разни улоги, водителка, пејачка, актерка, а што и да прави одлично го прави и се снаоѓа во секоја улога.
Познато е дека македонската пејачка со белградска адреса на живеење сака да експрементира кога станува збор нејзиниот изглед или барем нејзината фризура.
Така сме имале прилика да ја видиме во разни изданија, со кратка и долга руса коса, со розова боја на косата….


Меѓутоа, овојпат пејачката во кусите приказни на Инстаграм се прикажа во издание во кое досега ја немаме видено.
Имено, таа објави селфи, но наместо руса, Дапчевиќ има црна коса.Најверојатно станува збор за перика или пак некој ефект кој го н
Но едно сигурно ќе се согласите, и во вакво издание Тијана изгледа модерна и оригинална.

loading...