Стивен Тајлер „загреан“ за тројно помладата Тејлор Свифт

Loading...

Познатиот музичар изјавил дека е пејачката Тејлор Свифт е многу атрактивна и дека за неа ќе напише песна.
– Тоа е атрактивна … Тејлор Свифт – изјавил Стивен Тајлер.
 Рокерот исто така, истакна дека сака да напише песна за пејачката.
– Морам да напишам песна за неа. Таа е повеќе од талентирана – тој е познат рок-ѕвезда.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
Познатиот музичар изјавил дека е пејачката Тејлор Свифт е многу атрактивна и дека за неа ќе напише песна.

loading...